capsalera

inici_alcover

Què és la Institució?

L'Ajuntament de Manacor, conscient de la grandesa d'Antoni M. Alcover i Sureda i de la seva obra, acordà crear una Institució Pública amb el seu nom que fos acte d'homenatge, mostra dels seus records, estímul d'estudi i ciència, manifestació d'afecte.

+informació


Què vol aconseguir?

La Institució té com a principals finalitats la conservació, reunió i aprofitament científic de tot el legat d'Antoni M. Alcover per una banda i per l'altra l'estudi, recerca, coneixença i promoció de la cultura popular de Mallorca.

+ informacióAvui, dimarts dia 22 de maig, a les 19.00 h tindrà lloc la conferència Josep M. Llompart: Apunts de sociolingüística, a càrrec de Maria del Mar Vanrell.

Us hi esperam!

Organitza: Direcció General de Política Lingüística

MANACOR 724x1024

El proper dissabte dia 26 de maig a les 12.00h tindrà lloc l'entrega dels Premis Ciutat de Manacor 2018 de les modalitats d'assaig, poesia, novel·la i teatre.

Us hi esperam!

premis ciutat

Divendres dia 25 de maig a les 20.00 h, dins el marc del cicle de narració oral Contes del món, tindrà lloc la darrera sessió per a adults Contes al vent, a càrrec de Francesca Vadell i Maia Planas.

Us hi esperam!

contes del mon institucio alcover cartel 06 1

aculturals inici_color2 inici_color3
inici_color4 inici_color5 inici_color6

logo_alcover

Carrer del Pare Andreu Fernàndez, núm. 12 · 07500 Manacor · Tel/Fax: 662 320 444