capsalera

inici_alcover

Què és la Institució?

L'Ajuntament de Manacor, conscient de la grandesa d'Antoni M. Alcover i Sureda i de la seva obra, acordà crear una Institució Pública amb el seu nom que fos acte d'homenatge, mostra dels seus records, estímul d'estudi i ciència, manifestació d'afecte.

+informació


Què vol aconseguir?

La Institució té com a principals finalitats la conservació, reunió i aprofitament científic de tot el legat d'Antoni M. Alcover per una banda i per l'altra l'estudi, recerca, coneixença i promoció de la cultura popular de Mallorca.

+ informacióA principis del mes de juny es va celebrar un acte a Tàrbena per commemorar el centenari de la visita de Mossèn Alcover a aquesta vila de la Marina Baixa. Per aquest motiu, la Institució Alcover, va col·laborar cedint l'exposició itinerant d'Alcover i en la inauguració d'un monument en record del canonge.

Si us ve de gust, podeu accedir al següent enllaç per llegir-ne la notícia.

 

https://www.diarilaveu.com/noticia/81968/alcover-mossen-tarbena-parlar-sa

 

DIMECRES DIA 20 DE JUNY A LES 20.00 H :

 

- Presentació del llibre d'endevinalles Qui hi té tranc ho endevina. 2.000 enigmes formulats en vers dins l'estil dels composts pels antics glosadors de Mallorca, d'Antoni Llull Martí, a càrrec de Maria Magdalena Gelabert i Bàrbara Sagrera.

Antoni Llull Martí

 

 

DIVENDRES DIA 22 DE JUNY A LES 19.30 H:

 

- Presentació del llibre El dia que va néixer Orlando de Maria Victòria Secall, a càrrec d'Àngels Cardona, escriptora, Andreu C. López Seguí, editor, Maria Victòria Secall, autora i Horacio Sapere, il·lustracions. Hi intervindran M. Magdalena Gelabert, Elisenda Pipió, Helena Girauta i Cati Eva Canyelles.

 reduida

 

 

El passat 20 de gener, a la Institució Pública Antoni M. Alcover, na Francesca Vadell, ens va acompanyar a fer un viatge màgic arreu del món. Els ulls dels més petits van brillar plens d'il·lusió i de fantasia... A més, na M. Antònia Roig, va fer activar la imaginació i la creativitat dels infants, que van crear les papallones viatgeres més fantàstiques del món!

Vam tenir la sort de poder compartir un dematí molt especial amb els millors petits grans artistes!Moltes gràcies a t
otes i a tots per haver vingut.

 

thumbnail 20180120 112215 1

 

Sense esdeveniments
aculturals inici_color2 inici_color3
inici_color4 inici_color5 inici_color6

logo_alcover

Carrer del Pare Andreu Fernàndez, núm. 12 · 07500 Manacor · Tel/Fax: 662 320 444