capsalera

inici_alcover

Què és la Institució?

L'Ajuntament de Manacor, conscient de la grandesa d'Antoni M. Alcover i Sureda i de la seva obra, acordà crear una Institució Pública amb el seu nom que fos acte d'homenatge, mostra dels seus records, estímul d'estudi i ciència, manifestació d'afecte.

+informació


Què vol aconseguir?

La Institució té com a principals finalitats la conservació, reunió i aprofitament científic de tot el legat d'Antoni M. Alcover per una banda i per l'altra l'estudi, recerca, coneixença i promoció de la cultura popular de Mallorca.

+ informacióBenvolgudes i benvolguts,

Us volem informar que el proper dilluns dia 26 de març a les 20 h tindrà lloc la conferència Novetats normatives de la llengua catalana, a càrrec del Dr. Nicolau Dols, membre numerari de la secció filològica de l'Institut d'Estudis Catalans.

Us hi esperam!

Organitza: Obra Cultural Balear

Conferència OCB

Benvolgudes i benvolguts,

Us volem informar que les persones interessades a participar en la convocatòria dels Premis Ciutat de Manacor 2018 en qualsevol de les seves modalitats (novel·la, assaig, poesia i teatre) podeu presentar els vostres treballs a partir de dia 26 de febrer, i fins dia 13 d'abril de 2018.

Per a més informació, consultau les bases que us adjuntam a continuació:

premis ciutat

bases1

bases2

bases3

 

portada web

interiors conferencies


logo_alcover

Carrer del Pare Andreu Fernàndez, núm. 12 · 07500 Manacor · Tel/Fax: 662 320 444