capsalera

inici_alcover

Què és la Institució?

L'Ajuntament de Manacor, conscient de la grandesa d'Antoni M. Alcover i Sureda i de la seva obra, acordà crear una Institució Pública amb el seu nom que fos acte d'homenatge, mostra dels seus records, estímul d'estudi i ciència, manifestació d'afecte.

+informació


Què vol aconseguir?

La Institució té com a principals finalitats la conservació, reunió i aprofitament científic de tot el legat d'Antoni M. Alcover per una banda i per l'altra l'estudi, recerca, coneixença i promoció de la cultura popular de Mallorca.

+ informacióPresentam el logotip triat per tal de representar l'any 2012 dedicat a la figura d'Antoni M. Alcover . El logotip és obra de Catalina Pascual d'Estil Gràfic Grup i la il·lustració és obra de l'artista Llorenç Ginard.

Llorenç Ginard va néixer a Manacor l'any 1935. Des que el 1955 va exposar per primera vegada els seus dibuixos, els seus treballs en el món de la pintura i l'escultura han demostrat una obra exquisita i interessant. 

Ginard ha fet múltiples exposicions, tant individuals com col·lectives, en diferents sales d'exposicions com al Cercle de Belles Arts de Palma, a l'Ajuntament de Manacor, a la Sala d'Art Drac, etc.

Ha obtingut diversos premis com el Certamen Internacional de Pollensa i participat en convocatòries com la de la Fundació Bartomeu March de Palma de Mallorca. 

Des de la Institució Pública Antoni M. Alcover volem agrair a Llorenç Ginard l'elaboració del dibuix que, ben segur, representarà un any ple d'actes en commemoració al nostre manacorí il·lustre, Antoni M. Alcover. 

Sense esdeveniments
aculturals inici_color2 inici_color3
inici_color4 inici_color5 inici_color6

logo_alcover

Carrer del Pare Andreu Fernàndez, núm. 12 · 07500 Manacor · Tel/Fax: 662 320 444