capsalera

inici_alcover

Què és la Institució?

L'Ajuntament de Manacor, conscient de la grandesa d'Antoni M. Alcover i Sureda i de la seva obra, acordà crear una Institució Pública amb el seu nom que fos acte d'homenatge, mostra dels seus records, estímul d'estudi i ciència, manifestació d'afecte.

+informació


Què vol aconseguir?

La Institució té com a principals finalitats la conservació, reunió i aprofitament científic de tot el legat d'Antoni M. Alcover per una banda i per l'altra l'estudi, recerca, coneixença i promoció de la cultura popular de Mallorca.

+ informacióCalendari d'Esdeveniment

Contes del món : "La terra dels contes"

x
Dissabte, 20. Gener 2018 11:00
per Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Visites : 1756

Dins el marc del cicle de narració Contes del món, dissabte dia 20 de gener a les 11.00 h tindrà lloc la primera sessió per a infants La terra dels contes, a càrrec de Francesca Vadell. Seguidament, Treballem amb les mans: taller de manualitats, a càrrec de Maria Antònia Roig.

Contarem contes, mites i llegendes tradicionals de cultures d'arreu del món. El viatge que us proposam ens acosta a la terra i a les persones que la cuiden i la respecten.

 

(A partir de 5 anys).

contes del mon institucio alcover cartell 1

Localització : Institució Pública Antoni M. Alcover. C/Pare Andreu Fernández, 12

Enrere

Sense esdeveniments
aculturals inici_color2 inici_color3
inici_color4 inici_color5 inici_color6

logo_alcover

Carrer del Pare Andreu Fernàndez, núm. 12 · 07500 Manacor · Tel/Fax: 662 320 444