capsalera

inici_alcover

Qu'est que c'est l'institution?

La Mairie de Manacor, consciente de la grandesse d'Antoni M. Alcover i Sureda et de son œuvre, convint créer une institution publique avec son nom qui fût acte d'hommage, échantillon de ses souvenirs, stimulation d'étude et science, manifestation d'affection...

+information


Qu'est qu'il veut réussir?

Les principales finalités de l'Institution sont, d'une bande, la conservation, réunion et utilisation de tout le légué d'Antoni M. Alcover et, de l'autre, l'étude, recherche, connaissance et promotion de la culture populaire de Majorque.

+ informationEn el marc de la Setmana dedicada a Mn. Alcover, del dia 2 al dia 6 de febrer, s'ha fet la presentació del llibre Som Miquel Clar, Pvre. Epistolari amb Mn. Alcover, amb altres personatges destacats de la seva època i papers personals de Sebastià A. Adrover. La presentació ha estat a càrrec de la gerent de la Institució Pública Antoni M. Alcover, M. Magdalena Gelabert; la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Manacor, Francisca Rufiandis; la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Santanyí, Francesca M. Vidal, i l'autor del llibre, Sebastià A. Adrover. Ha moderat l'acte Lleonard Muntaner.

Som Miquel Clar, Pvre. recull la correspondència epistolar de Mn. Miquel Clar amb personatges destacats a cavall del segle XIX i XX, de tal manera que ens permet observar el comportament de la societat mallorquina, sobretot des Llombards, lloc d'on Mn. Clar fou vicari, i també l'ambient cultural dels intel·lectuals de l'època.


Aucun événement
setmana alcover fr exposicio itinerant fr publicacions diverses fr
beques d'estudi de la llengua fr biblioteca monografica fr donacions fr

logo_alcover

Carrer del Pare Andreu Fernàndez, núm. 12 · 07500 Manacor · Tel/Fax: 662 320 444